Velkommen > Kultur & Fritid > Fonde, puljer & støtteordninger

Fonde, puljer & støtteordninger

Puljer, fonde og legater:
Man kan finde legater til det meste f.eks. til studierejser, pga. dårlig økonomi, til et nyt klaver og mange mange andre spændende ting. Det sværeste er dog ofte at finde fonden som støtter. Disse hjemmesider hjælper med at sortere i "tilbudene".

Det officielle legatsystem
Dette er den side stort set alle de andre hjemmesider "stjæler fra". Hvis du vil have mulighed for at kigge det hele igennem selv, er det derfor her du skal kigge.
For at kunne bruge hele sidens muligheder, skal du være tilmeldt, men det tager kun et øjeblik at blive, og det er gratis.

Legater.nu
Fra siden:"Man kan få finansiel støtte til en lang række formål, såsom studier, forskning, sociale behov, behandling, rehabilitering, kultur, idræt, frivilligt arbejde mm. Ved hjælp af vores service kan du finde præcis de legater, som er interessante for dig."

Social- og integrationsministeriets puljer
På siden kan du finde et overblik over alle de omkring 300 puljer, som Social- og integrationsministeriet administrerer. Du kan også finde ansøgningsmateriale, tilskudsbetingelser, vejledninger og kontaktinformationer mm. Via dette link kan du downloade oversigten over fonde: Fondsoversigt

Studiebyen Odense
Med overskriften studiebyen Odense, prøver Odense kommune også at hjælpe med at finde vej i de mange legater.