Velkommen > Kultur & Fritid > Sport

Sport

Odense Idrætshal:

Opvisningshallen på 44 x 22 m har plads til i alt 2.650 tilskuere, heraf 1.800 siddende og alle indendørs idrætsgrene kan afvikles. I træningshallen på 44 x 24 m kan ligeledes afvikles alle indendørs idrætsgrene.

Faciliteter: 11 moderne omklædningsrum, dommer- og lægerum (kan anvendes til dopingkontrol), sauna, bokselokale, styrketræningsrum, cafeteria med plads til 150 personer, 3 mødelokaler og meget mere...!

I begge idrætshaller findes nyt forstærker- og højtaleranlæg. Opvisningshallen har alle faciliteter til TV-optagelser.

I idrætshallen kan afvikles; idrætsstævner og turneringer som f.eks. danske, nordiske, europæiske og verdensmesterskaber.

Der kan desuden afholdes koncerter, udstillinger og bespisninger i idrætshallen.

Klik her for at se flere billeder fra Idrætshallen.

TRE-FOR Park (Odense stadion):

TRE-FOR Park er ombygget i 1997 og lever op til alle internationale sikkerhedskrav.

Stadion har en kapacitet til fodboldkampe på 15.851 tilskuere, heraf 14.433 siddende, 1.400 stående og 18 handicapegnede pladser.

Hovedtribunen indeholder omklædnings- og baderum og servicefaciliteter for arrangerende klub. Under hver af de 4 tribuner er der servicefaciliteter som boder og toiletter til publikum. Lysanlæg med lysstyrke på 1.500 lux giver optimale forhold for TV-optagelser.

Der finder forstærker- og højtaleranlæg af meget høj standard samt 2 scoringsanlæg placeret publikumsvenligt. Stadion anvendes til afvikling af turneringskampe og landskampe i fodbold.

Desuden kan stadion anvendes til afholdelse af større udendørs koncerter.

Odense isstadion:

Odense Isstadion er udbygget i 1999 og består af 1 opvisningshal og 1 træningshal.

Opvisningshallen har plads til 3.000 tilskuere heraf 1.000 siddende og træningshallen har plads til 1.250 tilskuere heraf 350 siddende.

Opvisningshallen kan anvendes til ishockey, kunstskøjteløb, curling og short track. Begge ishaller er dimensioneret til at afvikle både nationale og internationale idrætsarrangementer.

Isstadion råder over et perfekt lyd- og lysanlæg, og der er måltavler i begge ender af opvisningshallen. Der er installeret en elektronisk pointtavle til kunstskøjteløb - den eneste i Danmark.

Opvisningshallen har alle faciliteter til TV-optagelser. Isstadion har desuden: 8 rummelige omklædningsrum, dommer- og lægerum, møde- og klublokaler, styrketræningslokale samt cafeteria med plads til 80 personer.

Odense atletikstadion:

Odense Atletikstadion er ombygget i 1996 og opfylder alle krav til nationale og internationale stævner. Alle 8 rundbaner og tilløbsbaner er kunststofbelagte og lysanlæg dækkende hele atletikstadion er etableret.

Der er installeret elektronisk tidtagningsudstyr. Græsarealet anvendes til nedslagsområde for kastediscipliner ved stævner og desuden til aflastningsbane for fodboldstadion.

Der er plads til ialt 8.000 tilskuere, heraf 1.200 siddende på tribunen. I tribunen findes 5 omklædningsrum samt klublokale.

Odense cykelbane:

Cementbane med lysanlæg til alle former for baneløb og med plads til 8.000 tilskuere.

Cykelbanen råder over klublokaler og omklædningsrum.

Overnatningsfaciliteter med plads til 32 personer findes på cykelbanen, men kan benyttes af alle idrætsforeninger.

Odense Cricketstadion:

Cricketbane med kunststofpitch og plads til 1.000 tilskuere i idylliske omgivelser.

Cricketpavillon med klublokale og omklædningsrum.


Link til hjemmesider om motion og kost mv. her

Yderligere information kan hentes på: www.odense-idraetspark.dk