UngInfo

Hvem er vi?

Unginfo er et anonymt vejlednings sted, hvor man bare kan droppe ind når man har brug for det.UngInfo er et uformelt vejledningsmiljø, hvor du som ung kan komme forbi til en snak uanset hvad du har brug for. Vi vil gerne være dine sparringspartnere i forhold til hverdag, uddannelse og job, men er også klar til en helt rolig snak, hvis det er det du har brug for.

Måske kan vi ikke alt…Vi er naturligvis ikke eksperter på alt, men vi er i kontakt med mange instanser inden for ungdomsmiljøet i Odense. Så måske kan vi hjælpe dig videre til det rette sted?

Måske er du pårørende til en ung…Er du pårørende til til en ung med problematikker, er du også mere end velkommen til at kontakte os. Så er vi klar til en snak om hvad du, eventuelt i samarbejde med os, kan gøre for den unge.

Få Vejledning Her

UngUddannelse

Det kan være svært at finde rundt i helle uddannelsessystemet. Og det kan være svært at finde den rette indgang til det man går og drømmer om.

LÆS MERE

UngJob

Synes du det er svært at komme igen med at skrive en jobansøgning, eller er det lidt uklart hvad man forventer af et CV?


LÆS MERE

UngØkonomi

Økonomi er noget af det, som kan virke svært og uoverskueligt når man er ung og skal til at stå økonomisk for sit eget liv.


LÆS MERE

UngBolig

Når du skal flytte hjemmefra, skal der være styr på lidt mere end bare at bestille flyttebilen. Her er en kort oversigt over en del af de ting du måske også lige skal huske at have i baghovedet.

LÆS MERE

UngFamilie

Er du ung og i gang med at starte familie, så kan du måske bruge nogle af disse grupper og aktiviteter.LÆS MERE

UngEnsomhed

Det at være ung og ensom kan være utrolig hårdt, og det kan være utrolig svært at tale om.LÆS MERE

UngOdense

Som ung i Odense er der en masse aktiviteter, steder og arrangementer man kan deltage i. Men hvor finder man lige information om det?

LÆS MERE

UngOffentlige

De fleste af os har indimellem brug for at komme i kontakt med offentlige-system, så som de kommunale eller statslige organisationer. Men det kan være svært at overskue, eller at forstå hvad der menes og kræves når man kommunikere med det offentlige.

LÆS MERE

UngRetshjælp

Odense har mange gode steder man kan gå hen, hvis man har brug for hjælp i forhold til lovgivning.


LÆS MERE