Velkommen > Rusmidler > Afvænning og rådgivning

Afvænning og rådgivning

Odense Kommune har to medarbejdere der arbejder med unge og misbrug:

Kontakt:
Forebyggelses- & misbrugskonsulent
Kaj Frost
E-mail: khfr@odense.dk

14 til 25 år, Rusmiddelcenter Odense, Ungeafdelingen

Er du mellem 14 og 25 år og har du et misbrug eller eksperimenterer med alkohol, hash, amfetamin, ecstasy, opioider, medicin, opløsningsmidler, mv., kan du få ambulant rådgivning og behandling i Rusmiddelcenter Odense Ungeafdelingen. Hvis du er over 25 år og har et misbrug af hash, kan du få ambulant rådgivning og vejledning i Rusmiddelcenter Odense Ungeafdelingen. Du kan selv henvende dig i Ungeafdelingen, men du kan også blive henvist fra en kommunal sagsbehandler, din egen læge, osv.
 
Det ambulante behandlingstilbud i Ungeafdelingen spænder fra information, støtte og rådgivningsforløb til terapeutiske forløb af kortere eller længere varighed. Centret indstiller også til døgnbehandling uden for centret, når ambulant behandling ikke er nok.

På rusmiddelområdet er der behandlingsgaranti. Det betyder, at Ungeafdelingen skal tilbyde dig behandling inden 14 dage efter, du har henvendt dig til centret. 

Adresse
Rusmiddelcenter Odense Ungeafdelingen
Dannebrogsgade 1, 1.,
5000 Odense C
Tlf.: 66134780

Hepatitis Linien
En åben telefonrådgivning for alle, der har spørgsmål om hepatitis/leverbetændelse: 43649496
Mandag-torsdag: 10.00-16.00
Torsdag tillige: 19.00-21.00
Hepatitis linien rådgiver anonymt i alle spørgsmål om hepatitis og andre lever sygdomme, herunder smitteveje, forebyggelse, behandling, patient- og pårørende støtte, sociale forhold og alle de spørgsmål man måtte have, når spørgsmålet om hepatitis/leverbetændelse trænger sig på.
www.hepatitisforeningen.dk